tiistai 7. huhtikuuta 2020

Etä-opiskelua etäopiskelijana?

Karanteeni. Korona virus. Etä-opetusta?

Tilanne ei sinänsä minun kohdalla kauheasti muuttunut, tosin nyt tuntuu siltä, että viimeisinkin tuki on kadonnut, ja asiat joihin oikeasti tarvitsisi ohjausta ja neuvoa, on nyt verkossa.
Tilanteelle ei voi mitään, ja uskon että tilanne on hyvin kuormittava oppilaitoksille ja opettajille, onhan tämä monelle ihan uusi opettamisen alusta.

Vaikka koen ja uskon, että verkossa tapahtuva opetus on tulevaisuutta ja helpottaa opintojen suorittamisen monessa ympäristössä, on myös joillekkin ne oikeat oppitunnit niitä tärkeitä asioita, ja helpottavat opiskelua. Luokkaympäristö on kuitenkin hyvin erilainen kuin esimerkiksi oma olohuone. Joillekkin se oma olohuone on parempi oppimisympäristö, mutta joillekkin se kouluun meno, sekä luokkaan kävely päästäkseen on se keino, millä he saavat mielensä opiskelumoodiin.

Mutta nyt, kaikkien meidän omaksi parhaaksi, niin kauan kun rajoitteet pätevät, on meidän toteltava niitä. Pidetään itsemme ja muut turvassa. Välitetään toisistamme. 

Pikkuhiljaa, asiat palaavat normaaliksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Etä-opiskelua etäopiskelijana?

Karanteeni. Korona virus. Etä-opetusta? Tilanne ei sinänsä minun kohdalla kauheasti muuttunut, tosin nyt tuntuu siltä, että viimeisinkin tuk...